Enkelhet och rena smaker ska få råvarorna att briljera"

Så säger vår kökschef Mathias.

Mathias brinner för kvalitetsvaror och vällagad mat för alla smaker. På The Public njuter du av mat lagad från grunden, med en matfilosofi är att enkelhet och rena smaker ska få råvarorna att briljera.

Målet för oss är att The Public Åkersberga ska ha den godaste maten i Norrort.

Dages Lunch 120 KR

Måndag – fredag 10.00 – 15.00

Vi serverar läckra luncher i rikliga portioner måndag till fredag. Vi erbjuder dagens lunch och det finns alltid en pasta eller hälsotallrik. Salladsbuffé och kaffe ingår alltid.

Du kan självklart välja något från vår Á LA CARTE-MENY.

THE PUBLIC VECKA 5

 

ndag

 

Kött: Biff rödcurry med basmatiris

Fisk: Panerad stekt koljafilé med skagenröra, citron och kokt potatis
 

Vegetarisk: Halloumiburgare med avokado, picklade lök, tomat, salsinerdressing och pommes frittes

Tisdag

Kött: Stekt fläsk med raggmunk eller löksås eller bruna bönor och kokt potatis

gel: Örtstekt kycklinglårfilé med smörig hönsbuljong, rostad morot, syltlök och risolépotatis

Fisk: Torskfilé med jordärtskockssås, fänkålscrudité, citron och kokt potatis

 

Vegetarisk: Gnocchi med oliver, soltorkade tomater och pesto

Onsdag

Kött: Pannbiff smaksatt med fetaost & soltorkade tomater serveras med rödvinssås och potatis Lyonnaise

 

Fisk: Kapkummelfilé med picklade gulbetor, pumpafrön, gräslökssås och kokt potatis

Vegetarisk: Fettuccine med jordärtskocksbechamell, pinjenötter och ruccola

Torsdag

Extra: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde (även vegetarisk)

Kött: Biff Bourguignon med champinjoner, rökt sidfläsk, pärllök, och potatispuré

 

Fisk: Senap & gräddfilsmarinerad stekt strömming med brynt smör, lingon, citron och potatismos

Fredag

Kött: Panerad stekt schnitzel med kapris & chilisalsa, vinsky och stekt potatis

Fisk: Bouillabaise med aioli, krutonger och kokt potatis

 

Vegetarisk: Melanzane alla parmigiana

 

Vi har alltid dagens pasta

Varmt välkomna

ÖPPETTIDER

Måndag 10.00 – 22.00
Tisdag 10.00 – 22.00
Onsdag 10.00 – 23.00
Torsdag 10.00 – 02.00
Fredag 10.00 – 02.00
Lördag 14.00 – 02.00
Söndag 14.00 – 22.00

Köket stänger alltid 1 timme innan ordinarie öppettider