Enkelhet och rena smaker ska få råvarorna att briljera"
Så säger vår kökschef Mathias.
Mathias brinner för kvalitetsvaror och vällagad mat för alla smaker. På The Public njuter du av mat lagad från grunden, med en matfilosofi är att enkelhet och rena smaker ska få råvarorna att briljera.
Målet för oss är att The Public Åkersberga ska ha den godaste maten i Norrort.



Dages Lunch 130 KR
Måndag – fredag 10.00 – 15.00
Vi serverar läckra luncher i rikliga portioner måndag till fredag. Vi erbjuder dagens lunch och det finns alltid en pasta eller hälsotallrik. Salladsbuffé och kaffe ingår alltid.
Du kan självklart välja något från vår Á LA CARTE-MENY.
THE PUBLIC VECKA 13
Måndag
Kött: chiligryta serveras med kokt potatis & creme french
Fisk: Panerad stekt fiskfilé serveras med romsås, koktpotatis & citron
Vegetarisk: Hallomisallad serveras med bulgur & basilikadressing
Tisdag
Kött: Stekt fläsk med raggmunk eller löksås eller bruna bönor och kokt potatis
Fågel: panerad kycklingfilé serveras med klyftpotatis, paprikasås & mangochutney
Fisk: Pocherad torskfilé med kokt potatis, brynt smör, pepparrot, räkor & citron
Vegetarisk: Risotto med kantareller, brynt smör & rostade mandlar
Onsdag
Kött: fläsklägg med rotmos & pepparrotssås
kött: pytt Bellman serveras med stekt ägg & rödbetor
Fisk: Ångad fiskfilé serveras med kokt potatis, stuvad spenat & citron
Vegetarisk: gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Torsdag
Extra: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde (även vegetarisk)
Kött: Wallenbergare serveras med potatismos, gröna ärtor, brynt smör, lingon
Fisk: stekt strömming serveras med citron, rårörda lingon och potatispuré
Fredag
Kött: cheddarfylld schnitzel serveras med röstipotatis, rödvinssky, jalapenodressing
Fisk: fiskgratäng serveras med potatismos & citron
Vi har alltid dagens pasta
Varmt välkomna
ÖPPETTIDER
Måndag 10.00 – 22.00
Tisdag 10.00 – 22.00
Onsdag 10.00 – 23.00
Torsdag 10.00 – 02.00
Fredag 10.00 – 02.00
Lördag 14.00 – 02.00
Söndag 14.00 – 22.00
Köket stänger alltid 1 timme innan ordinarie öppettider